Coaching

Individueel
Loop je vast in je werk, ben je op zoek naar de passie in je leven? Individuele coaching kan je helpen om je weg te vinden die jij wil gaan.

Groepsgewijs
Samenwerkingsproblemen in je team op je werk, bestuur of andere groep waar je als mensen samen wil werken en merkt dat dit niet lukt. Of preventief om samenwerkingsproblemen te voorkomen. Vaak zijn veel problemen te voorkomen door het samenspel van het begin af aan open en transparant te spelen. Setar advies kan deze processen ondersteunen.

Program Lifestylecoaching
Bijna iedereen heeft ergens wel een vorm van overleven ingebouwd, we hebben immers allemaal wel ergens wat blauwe plekken opgelopen in het leven. Ook kan het zijn dat mensen in een bepaalde fase van hun leven in een stroom van gewoonten en sleur terecht te komen. Hierbij gaat dit vaak ten koste van jezelf waarbij innerlijke en/of uiterlijke verwaarlozing een valkuil is. Bedenk hierbij dat je een ander niet meer te bieden hebt dan jezelf hebt. Zorg je niet goed voor jezelf dan kun je dat ook niet voor de ander.

Setar advies wil mensen via het lifestyleprogramma helpen om hun eigen weg weer te vinden. Dit programma bestaat uit mentale coaching, bewegings en voedingsadvies en indien gewenst een uiterlijke Make over. Voor veel mensen is de combinatie van bewegen en mentale coaching een sterk middel om een nieuw evenwicht te vinden wat past bij hun oorspronkelijke identiteit. Werken aan jezelf versterkt je identiteit waardoor keuzen maken en staan in het leven een stuk makkelijker is!